eco farming logo

Jakim rodzajem aktywności jeśteś zainteresowany/a?

Zielona Szkoła na Fali PDF Drukuj Email

Zapraszamy na Zieloną Szkołę na Fali, która odbywać się będzie w nadmorskiej miejscowości Darłówko

Zapewniamy przyjemne spędzenie czasu wolnego w nadmorskim klimacie, świetną zabawę, rozwijanie zdrowej, sportowej rywalizacji oraz poznanie historycznych zakątków Darłowa. Kilka minut spaceru wystarczy by skorzystać z najważniejszych atrakcji Darłówka: jednej z najczystszych plaż na Pomorzu, portu rybackiego z unikatowym rozsuwanym mostem i Latarnią Morską, mola spacerowego, Parku Wodnego z morską wodą.

MIEJSCE ZAKWATEROWANIA: Ośrodek Gniewko lub Ośrodek Wypoczynkowy Diuna 2 /40 metrów od morza/ posiadają

• miejsca noclegowe /pokoje 2-3-4 osobowe z łazienką/
  • stołówkę, salę gimnastyczną i dyskotekową, teren zielony do organizacji zajęć rekreacyjno-sportowych
  • boisko do gry w koszykówkę, siatkówkę, piłkę plażową
  • basen
  • miejsce na ognisko i grila

ORGANIZATOR WYPOCZYNKU ZAPEWNIA:

• wyżywienie – trzy posiłki dziennie oraz podwieczorek
  • wykwalifikowaną kadrę do zajęć rekreacyjno-sportowych
  • całodobową opiekę medyczną
  • sprzęt do zajęć sportowych i rekreacyjnych
  • ubezpieczenie NNW uczestników
  • transport uczestników

OFERTA ZAJĘĆ SPORTOWO-REKREACYJNYCH

• gry i zabawy o charakterze integracyjnym /piłka nożna, siatkowa, plażowa, koszykówka, badminton itp./
  • zwiedzania ciekawych miejsc w Darłówku i Darłowie: port rybacki, sieciarnia, spotkanie z rybakiem, latarnia morska, przeprawa gondolami do Darłowa i poznanie ciekawych miejsc związanych z historią itp.
  • zajęcia sportowo-wodne na plaży oraz na terenie Parku Wodnego, wieczorne maratony plażowe, puszczanie lampionów itp.
  • poszukiwanie skarbów morza
  • nauka jazdy konnej
  • ognisko, dyskoteka, karaoke itp.

Podczas wyjazdu istnieje możliwość modyfikowania programu zajęć w zależności od potrzeb odbiorców i warunków atmosferycznych. Możliwość przeprowadzenia zajęć profilaktycznych na temat uzależnień w formie koncertu.

Cena uzależniona jest od ilości uczestników, dni pobytowych oraz programu zajęć /ustalana indywidualnie dla każdej grupy /.

Wszelkie informacje oraz zapisy przyjmowane są pod numerem telefonu 505 368 691 lub drogą elektroniczną: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Wspierają Nas...

Dom Wczasów Dziecięcych w Myśliborzu

Szkuner w Myśliborzu

Centrum nurkowe LINUR

Sławek Pyrko

Stworzone dzięki Joomla!. Designed by: cheap business web hosting movie stars Valid XHTML and CSS.